Samarbejdspartnere

biofos

BIOFOS

BIOFOS er Danmarks største spildevandsvirksomhed. Vi renser spildevandet for 1,2 mio. indbyggere i hovedstadsområdet på vores tre renseanlæg Lynetten, Avedøre og Damhusåen.

envidan

EnviDan A/S

EnviDan er en af Danmarks førende rådgivende ingeniørvirksomheder med speciale inden for spildevands- og afløbsteknik, klimatilpasning, vandforsyning, biogas og informatik. EnviDan har kontinuerlig fokus på udvikling og har i alt 220 dygtige og engagerede medarbejdere fordelt på kontorer i Kastrup, Lyngby, Silkeborg, Aarhus, Aalborg samt i Sverige og Norge.

envidan

Unisense Environment A/S

Unisense er en dansk forskningsbaseret virksomhed med kernekompetencer indenfor mikroskala – måleteknologi og internationale forskningssamarbejder. Vi leverer state of art mikrosensorer og komplette målesystemer indenfor miljø – og medicinsk forskning.

Amager Ressource Center ARC

ARC er en integreret del af byens kredsløb. Vores vision er at bidrage til et bedre miljø og klima til kommende generationer. Vi forvalter affaldets ressource, sådan at vi giver materialer, el og fjernvarme tilbage til borgerne og byen.

dtu miljø

DTU Miljø

DTU Miljø er en af de største universitetsenheder med fokus på vand, miljøteknologi og bæredygtighed i Europa. Instituttet arbejder på at udvikle nye miljøvenlige og bæredygtige teknologier samt at formidle denne viden til samfundet og nye generationer af ingeniører.

ecoinnovation - mudp

MUDP

MUDP støtter projektet med 19.012.949 DKK ud af et samlet budget på 84.321.244 DKK. Yderligere oplysninger om MUDP og støtte til projekter kan findes på dette link http://ecoinnovation.dk/